donderdag 14 februari 2019

Zoetig roze

Hoi hoi, 

Voor deze blogpost heb ik 2 pillowdoosjes gepimpt. Lekker in het roze. Past goed op een roze dag als Valentijnsdag, vandaag dus. 

Ook heb ik lekker met de happy jig gespeeld. Dit is een gaatjes bord met diverse maten pinnetjes. In het boekje staan diverse voorbeeldjes om te maken. Je plaatst de pinnetjes zoals beschreven in het het boekje en dan draai je het draad langs de pinnen. In een beginpinnetje, daar zit een gleufje in voor je draad, daar start je met je draad. Zoals je kunt zien heb ik niet het bijbehorende draad gebruikt. Ik heb gekozen voor wikkeldraad wat in de bloemisterij word gebruikt. Zoals je kunt zien gaat heel goed. Ik heb het op 2 plekken vastgezet. Dit draad is nl niet zo stug als het draad wat bij de happy jig geleverd word. 
Ik vind het bord echt wel heel leuk!! Zou wel graag bv een app willen zien dat je zelf je woorden in kunt voeren en je dan een beschrijving krijgt waar je pinnetjes komen en hoe je draad moet. Heb zelf nl nog niet de tijd gevonden om dat zelf uit te vinden en bestuderen haha. Dus tips en tricks zijn welkom!!! 

Maar ik heb dus de pillowbox beplakt met een lekker roze bloemig papiertje.Hierop heb ik een roze grote doilie geplakt. Daarop zit nog wat kaasdoek. Leuk spul om lekker uit elkaar te trekken. 
 Hierop zitten 3 soortjes lint, een roze kantje, een wit oceania en een wit lintje met kanten bloemetjes. Lekker zoet. 

Een grote toef met bloemen, curly pins in het roze en wit. Ook nog een leuk koperkleurig belletje, een veertje erbij en onder dit geheel zitten leuke stansjes van blaadjes. Dat maakt het geheel wel af toch?? 

Het hart wat ik heb gemaakt heb ik vastgeniet want lijmen is niet echt handig. 
Nog een leuk rood-roze bindertje erbij. Deze passen ook op elk project. 

Rechtsonder heb ik een tekst gestempeld met de stempelset van Craft Emotions. Dit zijn leuke handletter stempels met het hele ABC. Zo kun je elke tekst stempelen, leuk om de naam van de ontvanger te stempelen. Maar ze zijn ook geweldig om een titel voor op je scraplayout te maken. Veelzijdig weer dus!!

In het doosje past best wel veel. Zo had ik hier wat leuke badkristallen voor erin. Ook maakte in nog een leuk zakje met grote snoephartjes. Lekker zijn ze hoor!!


In een blokbodemzakje heb ik die snoepjes gestopt. 

Met een leuk stansje een sluiting gemaakt. 

Met 2 stukjes kanten lint en een touwtje met een curlypin erbij heb ik het dichtgeknoopt. Nog een leuk etiketje maakt het af!!

 Ik vond het weer heerlijk om te maken, en de ontvangers waren er ook heel blij mee. Fijn altijd!!

Ben je ook op zoek naar zulke leuke kadootjes om te maken? Kijk dan even in de webshop. Hieronder heb ik een aantal artikelen gelinkt. Als je erop klikt kom je meteen in de shop terecht en kun je de artikelen in je winkelmandje gooien handig!!

Warme groetjes, 

Pillowbox kraft groot 16.8 x 13.3 x 3.8 cm per stukDoilies lichtrose 11,4 cm dia, 5 stuksBreed kant, duchesse 46 mm, per meter - rose Lint Adel, gehaakte bloem wit breed, 25 mm x 1 meterLint Oceania wit opengewerkt 40 mm x 1 meterHeldere zakjes Pp blokbodem 80/25 + 25 x 250 mm 50 stuksCraftEmotions clearstamps A6 - handletter - alfabet kl.letters (dicht) CK (Die - Precious Marieke - Fantastic Flowers - Leaves ca. 6,6 x 6,8 cmBindertjes met tekst especially for you 25 stuks - Rood/witCurly Pins, 12 stuks in frisse kleuren - roseCurly Pins, 12 stuks in frisse kleuren - witBelletjes rose in koker ca. 1.3 cm (klein)

5 opmerkingen: