maandag 4 februari 2019

Hugs&Kisses


Deze keer ben ik met een gourmet tasje aan de slag gegaan. Die leent zich uitstekend voor het thema "valentijn"
Aan de bovenkant heb ik een ovale kraftlabel bevestigd met een rietje, een stukje jute koord en een rood/wit touwtje. Voor op de label heb ik ook met nuvo drops een hartje gemaakt. Christa heeft dit laatst laten zien op de facebook pagina van Creatief met Kimya verpakkingen
Binnenin het tasje heb ik wat hartjes confetti gestrooid.


 Voor het doosje heb ik een kraft doosje met een uitgewerkte klaver gebruikt. De klaver is helaas niet meer te zien, omdat ik bovenop het doosje een klein uitklapalbum heb gemaakt. 


Dit album heb ik gemaakt van 2 kleine vlakke zakjes. Ik heb ze een klein stukje dubbelgevouwen tot ongeveer 1 cm onder de bovenrand. Met een klein stukje dubbel gevouwen kraftpapier heb ik ze aan elkaar bevestigd. Ook heb ik er labels ingeschoven. Op één van de ijsstokjes heb ik ook een hartje gemaakt met Nuvo drops geplakt.


Een zijaanzicht van het doosje en het album er bovenop.
 De bovenkant heb ik met een klein knijpertje vastgezet, zodat het album dicht blijft zitten.


Ook heb ik een plastic hart gebruikt. Ik heb voor de binnenkant uit designpapier een hart geknipt.
Hier bovenop een zwarte label geplakt. Aan de label heb ik een klein glazen flesje gevuld met parels. Binnenin het hart heb ik ook wat valentijns sequins gestrooid.

 

Zo ziet het geheel eruit.


Het hartje zou je ook nog in het doosje kunnen stoppen i.p.v. in het tasje.


Veel liefs,Hieronder vind je een overzicht van de door mij gebruikte producten
 Door op de foto te klikken kom je bij het desbetreffende artikel in de webwinkel.       Bruine vlakke zakken 7 x 12 cm 50 stuksKraft labels ovaal diameter 5.5 x 4 cm 5 stuks      

3 opmerkingen: