donderdag 11 april 2019

Een konijntje voor Goos

Hoi, alles goed?
Vandaag was het weer aan mij om jullie een nieuwe post te laten zien.
Ik heb deze keer een cadeau verpakking gemaakt met daarin een eigen gemaakte rammelaar met bijtring. En lief klein cadeautje. 

Maar om kleine kadootjes hoort ook een verpakking. Dus ben ik deze keer voor een blokbodem zak gegaan. Ik heb het beplakt met papier uit een blok van Joy, Little Miracle. Ik had nog precies genoeg liggen om er dit cadeautje van te maken. Dus dit blok papier is op, tijd voor een nieuwe haha.De randjes zijn bewerkt met distress inkt en een paper distresser. Mooie look geeft dat vind ik.
Ik heb er een doily op geplakt met daaroverheen een mooi bruin lint.


Achter het lintje heb ik nog een bingokaartje geschoven. Deze komt ook uit het blok papier, evenals het te schattige plaatje van de slapende baby. Ook de 2 tekstlabeltjes komen uit dit blok. Zo handig, alles past qua kleur perfect bij elkaar.


Een ronde tekst heb ik op een kraft label geplakt. Hieraan heb ik nog 2 lintjes geknoopt. Mooie zachte kleurtjes, perfect voor een baby. 
Onder het plaatje zit nog wat kaasdoek. Leuk effect geeft dat op je creaties onder foto's of plaatjes.Uit kurklint heb ik leuke bannertjes gestanst. Het was even puzzelen want het lintje is niet overal even dik. Ik kwam er dus op de DT dag achter toen ik bij de vele lintjes aan het neuzen was, dat het er ook een slag breder is. Had ik dat maar eerder geweten. Maar vind het effect ervan zo leuk...

Super tof toch??? 

Ik vind het GAAF!!!
En dit heb ik op een jute touw geplakt. Nadat ik de zak dicht heb gemaakt, d.m.v. 2 gaatjes in de bovenkant van de zak en daar doorheen een tof lintje heb ik het touw om de zak heen gewikkeld.


Persoonlijker kun je het naar mijn mening niet maken hoor!!!
Op de achterkant heb ik nog een leuke stempel gebruikt. Deze heb ik gekregen voor mijn verjaardag zodat ik mijn creaties ook kan voorzien van mijn "handtekening"Nogmaals een foto van mijn gehele creatie.

 Laat je weten wat je ervan vind??

Heel veel liefs, xxx

2 opmerkingen: