maandag 13 mei 2019

Voor de liefste moeder!

Voor de liefste moeder...

En dat is ze, mijn lieve moeder. We zeggen het eigenlijk nooit tegen elkaar, maar mens, wat hou ik van jou!! En zo blij dat ze op mijn lieve dochter elke week wil en kan passen. Nooit is ze teveel. Daarom maakte ik dit kadootje voor haar.


De bloemen had ze vorige week al gekregen. Maar op Moederdag hoort er nog een cadeautje bij.
Ooit kreeg ik van Margreet als swap een kokertje met een flesje bodylotion. Ik had ook nog zo'n kokertje staan en hij bleef maar in de weg liggen en ik was bang dat hij er niet van zou opknappen in mijn volle Kimya-verpakkingen-voorraaddoos. Dus nu moest het er toch van komen. Ik vond een leuk setje met een flesje douchegel, een tube, een potje scrub en een zeepje. Dit flesje paste precies in de koker en heb ik de swap een beetje nagemaakt.


Ik heb de mooie papierlijn van prima marketing gebruikt, Rose Quartz. Het is een wat oudere lijn inmiddels, maar hij blijft te mooi!! En ja, de restjes moeten ook op, voor we weer een nieuwe kopen toch! 


Voor de tube heb ik een klein kraft doosje gemaakt, simpel van een stukje cardstock. Van 8 x 8 cm, welke ik op 1 cm aan beide zijden heb gerild. De hoekjes knipte ik in en plakte het aan elkaar. Nu heb je een handig klein bakje, welk dient als bodem van mijn verpakking. Hieromheen heb ik een flink stuk design papier geplakt. Je stopt je tube erin en dan plak je het geheel aan de bovenkant dicht op 1 kant. 


Hierop plakte ik een roze doily, fijn golfkarton,  2 nieuwe lintjes, een koperkleurige en een heel smal roze lintje.
Op een Scrapiniec deco stempelde ik met Versamagic en daarna met Nuvo embossing pad om er vervolgens 2 laagjes clear embossingpoeder van Nuvo te laten smelten. Zo krijg je een mooie dikke laag. I love it!!


Verder plakte ik er nog een curly pin en een hyacint bij. Nog wat mini labeltjes met een tekst erop gestempeld. En op de gaatjes deed ik een drupje Nuvo drops. Deze had ik op een bakpapiertje al gemaakt. Zo kon ik ze makkelijk opplakken. Dan drupt hij ook niet door het gaatje heen. Zo heb je altijd een gelukt bolletje. Ideaal!!
Een stukje tule met een belletje erbij en op de achtergrond zit ook nog wat kaasdoek wat ik op kleur maakte met pixie powder. Zo leuk!!

Op de scrub pot heb ik 2 cirkels design papier geplakt.


Ook hier weer kaasdoek, tule, lint, curly pin, hyacint, belletje en een labeltje. Leuk scrubben toch??Nog een heel klein zeepje versierd. Ook weer met dezelfde materialen. Alles word zo één geheel!

Dit alles stopte ik in een grote blokbodem zak. Hier rolde ik voorzichtig de randje een beetje gekreukt op. Wat leuke linten eromheen en aan de linten heb ik een labeltje gemaakt.


 Hierop heb ik gestempeld met Versamagic en daarna met de clear embossing er weer over. Ik vind die tekst zo geweldig!! Echt passend bij moederdag. 


Hierin de cadeautjes gedaan en kijk nou hoe leuk het is geworden. Jammer om weg te geven toch haha. En het is simpel om te maken, maar het effect is groots. Daar houden we van!!
Dit was het weer voor deze keer. Laat je weten wat je ervan vind?? Vind ik weer leuk om te lezen en daar krijg ik altijd weer creatieve energie van. Tot de volgende x,

Liefs, xxx


2 opmerkingen: