maandag 15 juli 2019

Holy shit, you are old!!Holy shit, mijn lieve zus was jarig afgelopen zaterdag. Monique uit het Kimya team.
Daar moest een cadeautje voor gemaakt worden, inclusief een kaartje. Nu hoop ik maar dat zij niet stiekem op het blog kijkt als ik dit heb neergezet haha. Wij plannen namelijk de berichten al een paar dagen eerder in. Maar ja… Op goed geluk zullen we maar zeggen. En daarbij, ze stapte hier van de week onverwachts binnen en heeft het waarschijnlijk allang gezien... want het lag uitgebreid op mijn tafel haha. Kan ze er vast over dromen, want ze viert het zaterdagavond.


Nou zus, deze post is dus voor jou, alsjeblieft!!!
Ik heb deze keer een groot gondel tasje gekozen om een cadeautje van te maken. Dit zijn zulke leuke tasjes om een cadeaubon met chocolaatjes of iets dergelijks in te doen om weg te geven. Maar eerlijk is eerlijk, een beetje opgedirkt zijn ze 30 x zoveel leuker toch??

Ik heb gekozen voor mooi blauw papier uit mijn eigen voorraad. Ik vind dat donkerblauw met kraft toch zo mooi hé.
Ik heb alle zijden beplakt. Op de voorkant heb ik een stuk opengewerkt jute geplakt. Dit heeft een mooie blauw-grijze kleur. Hierover heen heb ik een shiny lintje geplakt.


Vervolgens heb ik op kraft papier een plaatje van Syta geplakt. Maar hieronder hoort natuurlijk wel wat kaasdoek, beetje uitrekken maakt het net wat speelser. Ook heel leuk is het fijne golfkarton wat echt werkelijk waar op ál je projecten past!! Heb jij het al in huis??


Hierbij heb ik wat leuke stansjes van gummiapan gebruikt. Labeltjes en hele fragiele bloemen. Zo tof, ik ben verliefd op die stansjes. Passen overal prima bij. 

Ook plakte ik er wat leuke jute bloemetjes bij en nog een leuk hartje. In de labeltjes knoopte ik wat hemp koord. Op de flap heb ik wat golfkarton geplakt. Hierop een kraft label met daarop een etiket met "kadootje". Ook alweer zo'n leuk basisartikel bij Kimya. Het geheel nog afgemaakt met een jute bloem en een schattig strikje. 


Het koord wat bovenin het tasje zat heb ik eruit gehaald en een mooi lint met stuk hemp koord voor teruggezet. Veel leuker toch??!!


Daaraan heb ik nog een  gestanste label met  een toffe tekst aan gestrikt.


Ook de zijkanten zijn beplakt met designpapier, maar hierop heb ik het rustig gehouden en niks verder opgeplakt.De achterkant heb ik wel beplakt met wat restjes papier en mijn eigen persoonlijke stempel. (helaas mis ik hiervan een foto)


Ook maakte in nog een kaartje voor haar.


Hiervoor heb ik een mal van DDBD gebruikt. En hierop zijn dezelfde artikelen gebruikt als op het tasje. Zo past het allemaal bij elkaar.
Alleen een ander plaatje, maar wel een klok... want dat past zo leuk bij het ouder worden. ;-))

Dit was het voor deze keer weer. Bedankt weer voor het kijken en laat je een reactie achter?? 

Liefs, xx


4 opmerkingen: