maandag 30 december 2019

Terugblik team 2019




Het jaar 2019 loopt alweer bijna ten einde en voor Kimya was het weer een enerverend, druk en geweldig jaar.
Daarom willen we met het hele team nog 1 keer terugblikken op dit jaar.



 Een ieder van ons heeft dat weer anders  ervaren dus daarom lijkt het ons leuk onze gedachten hierover met jullie te delen.

Femke

We kijken terug op 2019.

In 2019 hebben we een groei doorgemaakt door diverse geweldige merken in ons assortiment op te nemen. Scrapiniec, AB Studio, UHK zijn een aantal van deze fantastische merken. Helaas hebben we ook voor een groot deel afscheid moeten nemen van een aantal merken, dit omdat ze overal worden verkocht.

We zien om ons heen dat het ondernemen in de creatieve business heel erg moeilijk is. Er zijn een aantal winkels dit jaar gestopt of ze zijn een andere weg in geslagen. Ons concept heeft gelukkig wel gewerkt in 2019. Naast de gewone webwinkel, de winkel en de beurzen zijn we nu kleinschalige workshops gaan geven in onze winkel in Arkel, dit jaar gaan we dat iets meer doen, maar niet meer dan 1 keer per week en alleen in weken dat we geen beurzen hebben. Daarnaast zijn we begonnen met de “Kimya on the ROAD”, die zijn enorm succesvol. Wat een blije mensen krijg je daarvan! De voorpret in een messenger of whatsapp groep zijn geweldig, de uitvoering is hilarisch en de gezelligheid in je eigen huisje is top!

Naast onze vertrouwde beurzen zijn we dit jaar ook op 2 andere beurzen geweest. 2 beurzen waarvan we eerst dachten dat we daar niet tussen passen, maar echt, wat een feestje was dat! De Art specially (half maart 2020) en de Paperpassion (half november 2020) hebben gezorgd dat we bij nog meer mensen bekend zijn geworden. Na 14 jaar denk je dat heel veel mensen ons al kennen, maar niets is minder waar haha zo leuk!

De voornaamste doelstelling van 2019 hebben we helaas niet gehaald, de site moet overgezet worden maar de oude site is zo complex dat dat niet heel gemakkelijk gaat. We moeten de nieuwe site vanaf 0 opbouwen, dus de doelstelling voor 2020 is om dat een succes te laten worden.

In ons design team zijn er ook een aantal wijzigingen geweest. In maart van dit jaar zijn Kim en Yvonne erbij gekomen, het voelde gelijk als eigen, alleen de gifjes in de messenger?? Haha in overleg zijn die er maar uitgegooid. Verder is Anja na een rumoerig jaar helaas toch gestopt, gezondheid en familie moeten toch echt eerst komen. Anja heeft een grote stempel gedrukt op ons team en heeft ons zeker geholpen om weer te groeien. Ook is Margreet gestopt als lid van ons team. Haar creativiteit was altijd prachtig om te zien!  Alle andere dames Esther, Jolanda, Christa, Sandra, Monique en Martine hebben weer fantastische dingen gemaakt, super super trots op hun en blij dat jullie mooie dingen maken voor Kimya! Ons HDT Tiets heeft zich ook weer overtroffen in haar werk, De scrap en Beps, de maandelijkse tags en de toegift projecten voor een speciale gelegenheid zijn weer allemaal stuk voor stuk geslaagd. Mocht je op kantoor komen bij ons, dan kan je alle projecten daar bewonderen! Topper!  Eind 2019 hebben we nog een gast-designer gestrikt, begin 2020 komt haar eerste project op het blog, en (helaas beslis ik dat niet zelf) maar Natalie, volgens mij ben je een blijvertje! Prachtig!

Voor mij persoonlijk is het jaar voorbij gevlogen. Helaas weinig tijd voor mijzelf gehad dit jaar dus een goed voornemen voor 2020 is; ik denk aan mijzelf, dit jaar ik eerst! We gaan er zakelijk weer een superjaar van maken met ons team, Tiets, Eric, Monique, Mirthe en Kimmy en privé ga ik lekker egoïstisch doen, ik wil dat het mijn jaar gaan worden haha!

Voor iedereen hoop ik dat jullie een fijn jaar gehad hebben en dat volgend jaar een nog veel beter jaar gaat worden en doe maar net als ik, DENK AAN JEZELF, we gaan al zo snel door het leven heen.

Dikke knuffel

Femke

*************************************
Tiets
En dan zit 2019 er al bijna op  en mag ik terug kijken op een zwaar jaar, maar wat heeft dat me veel gebracht! Na een aantal jaren  ziekenhuis in en uit te hebben gelopen, operatie,  heel veel soorten pillen geprobeerd om mijn aangezichtspijn onder controle te krijgen, ben ik gaan inzien, dat  ik nu de persoon ben die de touwtjes weer in handen moest gaan nemen. Dus gestopt met behandelingen, en alle medicatie afgebouwd, en ondanks dat dat zo heftig was is het gelukt! Door die pillen 20 kilo aangekomen en ook die zijn weer verdwenen!  Toen het traject in met een medische pijn psycholoog  waar ik mijn trauma;s onder ogen ben gekomen.. Wat zit een menselijke geest toch raar maar ook mooi in elkaar. Het ware zware maanden, veel gehuild,  veel moeten verwerken...maaaaaaaar ik ben er weer!  Ik voel me weer bijna 90 % Tiets en  ondanks dat ik elke dag met de pijn moet leven, kan ik mijn weg erin vinden!  Ik ben zo blij dat ik met de juiste hulp  zelf mijn leven weer kan bepalen en nog belangrijker, kan genieten!!

 Ook zijn we inmiddels verhuisd van Den Helder naar Julianadorp..een weloverwogen  keuze, die zo goed voelt!  Alle nare herinneringen in het oude huis daar gelaten en hier een nieuw boek beginnen.  Prachtig huis, mooie werkkamer, lekker rustige buurt en nog mooier dicht bij Lily en Shane ! Zo fijn om nu meer van ze te mogen en kunnen genieten.

En dan Kimya... tja het was een bomvol en druk maar gezellig jaar. De doedagen waren weer een groot succes, de beurzen altijd druk bezocht en  we hebben Kimya nog meer  op de kaart gezet in de kaarten en scrap wereld! Natuurlijk voor mij altijd een hoogtepunt de LIVE uitzendingen en de scrap en beps! Natuurlijk ga ik daar mee door en nu alles weer 'normaal 'is hier ga ik ook weer thuis workshops geven. Ik moet het nog even in een mooi concept gieten, maar samen met Femke gaat dat helemaal goed komen!

En ja Femke, ook dankzij haar heb ik afgelopen jaar door kunnen zetten en heb ik mezelf weer gevonden. Altijd bereid even te kletsen,  peptalk of even huilen... Zelfs heeft ze geholpen met verhuizen, waar Karel en ik zo dankbaar voor zijn! Lieve Fem, ik hoop nog jaren zo samen door te kunnen en mogen gaan.

 En ik mag zeker Karel niet vergeten, mijn grootste steun en toeverlaat. we hebben diepe dalen gekend  maar altijd was je er.. niks was te veel  en ik besef heel goed dat dit alles voor jou ook niet gemakkelijk moet zijn geweest.
Maar we zijn er weer en gaan een super mooie toekomst samen  verder  op dit mooie plekkie! Love you!

 En dan natuurlijk het DT team,  we zijn allemaal super druk maar een praatje in de chat is er gelukkig nog wel.  dank jullie wel voor jullie inzet afgelopen jaar en we gaan er weer  met zijn allen tegen aan in 2020!

Natuurlijk wil ik ook  alle mensen op facebook, instagram en overal bedanken. Voor hun steun, gezellige praatjes,  leuke berichtjes  etc. Fijn dat je vaak het gevoel hebt er niet alleen voor te staan!
Maar ook jullie enthousiastme over alles wat we doen is bemoedigend en we gaan daardoor met veel plezier gewoon door komend jaar!

Geen idee wat 2020 ons gaat brengen, maar we stappen in en zien wel waar de Kimya trein en natuurlijk ons persoonlijke leven ons brengt.
Geniet van alles om je heen, denk om jezelf, en maak er fijne feestdagen van.
Voor 2020 zeg ik, een goede gezondheid, liefdevol en  creatief jaar  toegewenst!
Liefs Tiets xx

Dan nog een foto van mijn mooiste project dit jaar


*************************************************
Monique
Wat een jaar weer zeg. Het zit er weer op! 2019 is bijna ten einde en 2020 staat al trappelend voor de deur. Het was een jaar met hoogte- en dieptepunten maar dat zal voor iedereen wel zo ongeveer hetzelfde zijn. 2019 begon voor mij met een fantastische kans. Zoals jullie weten ben ik al best lang 'beurs-meisje' bij Kimya. Half januari ben ik gaan nadenken en wikken en wegen en dromen en.... nou ja...daar ging ik dan. Op naar Femke met de vraag: Heb jij een baan voor mij? Het enige wat ze zei was: "Hè hè....eindelijk'. En toen had ik een baan bij Kimya!!! Hoe snel kan het gaan? Sinds 1 februari ben ik 2 dagen per week te vinden op kantoor bij Kimya. Hoe leuk is dat? Ik vind het tof!

Thuis loopt het met hobby-en ook prima. Ik heb sinds kort een eigen knutselkamer. Hoe gaaf? Het is nog niet helemaal af en ingericht maar langzaamaan komt ook daar verandering in. Ik heb daar al vele uurtjes doorgebracht. Ideetjes uitgewerkt tot heuse projecten. Er is ruimte genoeg op die kamer voor nog 3 andere mensen. Het is al een aantal keer gebeurd dat ik er niet alleen zat. Gezelligheid ten top om niet alleen te knutselen. En genieten dat ik dan doe!!

Voor 2020 heb ik niet echt vastomlijnde plannen qua hobby en werk. Misschien alles maar rustig op dezelfde voet voortzetten? Maar ja...je weet nooit hoe het gaat lopen. Ik had vorig jaar ook niet bedacht dat ik bij Kimya zou werken.  Dus wie weet wat 2020 voor mij in petto heeft?

Tot slot nog mijn mooiste creatie van 2019. Ik denk dat dat toch wel mijn Photo's in a bottle met mini-mini-album is. Een echte topper ook op de beurzen. (En ik twijfelde nog zo offie wel leuk genoeg zou zijn....)


Voor nu wens ik jou een heel fijn nieuw jaar toe. Dat 2020 maar mag brengen wat je hoopt en dat het een liefdevol jaar mag worden.
Liefs, Monique

*************************************************

Christa

2019 Wat een jaar
Ik heb het gevoel alleen maar gewerkt te hebben .
En nog....
Het is op het werk een drama, personeel te kort en behoorlijk ook, langdurige zieken , lange routes  en veel diensten achter elkaar werken , zorg he.. :(
Dit zorgt er ook voor dat mijn hobby beetje in slow-motion ging en nog steeds , kan me soms niet verzetten om er dan voor te gaan zitten , komt soms echt vanuit mijn tenen .

Komt vast wel weer goed , daar ga ik maar van uit .
Ook spannende dingen gaan er gebeuren in 2020, onze zoon gaat naar het VSO, spannend , kleine jongens worden groot .
En hij heeft er zin in , ook al vind mama het spannender dan hem .

Mijn leukste project vind ik dit bioscoop tasje die ik voor ons buurjongetje heb gemaakt.
Stoere jongens projecten blijf ik toch leuk vinden.


Ik wens iedereen gezellige en fijne kerstdagen  en ik wens iedereen een gezond gezellig knutseljaar toe.
XX Christa

*****************************************

Sandra
2019 een jaar vol verandering en nieuwe avonturen voor mij en mijn gezin, ikzelf ging van vier naar drie dagen werken op mijn werk en mijn man begon, na 33 jaar bij dezelfde baas te hebben gewerkt, aan een nieuwe uitdaging bij een nieuwe baas, beslissingen waar we tot op de dag vandaag geen spijt van hebben.
Voor Kimya draaide ik een paar beurzen mee, heerlijk om te doen en geweldig om vele van jullie dan even te spreken.
Ook bedacht ik samen met Femke van Kimya een nieuw concept voor Kimya ons "On The Road" avontuur, en een avontuur is het zeker we leren en iedere keer weer wat bij en blijven schaven aan dit project om het zo goed mogelijk neer te zetten.
Maar jeetje wat geniet ik van dit avontuur, om zo bij de mensen thuis te komen tis altijd erg gezellig en er wordt zo goed voor mij en de rest van de gasten gezorgd hartverwarmend!
Dit avontuur gaan we ook zeker doorzetten in 2020 en de eerste boekingen zijn er alweer!

Mijn DT maatjes wil ik ook nog even in het zonnetje zetten, een leuke groep meiden soms wat druk hihihi, maar ze zijn er allemaal voor je, als het eens wat minder gaat dan is er altijd wel iemand "daar" voor een praatje en een virtuele knuffel, meiden "Love You"

Dan mijn mooiste creatie van afgelopen jaar, een lastige want al mijn creaties vind ik mooi hahahaha, maar oké de allermooiste vind ik dan toch het album met het letterbak doosje voorop!


Op naar 2020 ik heb er zin in laat maar komen!!

Lieve groetjes Sandra

*****************************************
Martine

Hallo allemaal....

Of we weer iets willen vertellen over het afgelopen jaar....tuurlijk...even nadenken hoor ;)
Ook dit jaar gaan wij eind januari op wintersport..nou ja,niet echt,wel naar Oostenrijk maar niet op de lange lat. Wat we wel doen is een week lang veel wandelen en 14 km lang op de slee!!
Dit doen we nu een paar jaar...2 x in het jaar op vakantie. Er zijn ons een aantal dierbaren ontvallen ,ook plotseling,en sindsdien heeft mijn man gezegd, we gaan 2 keer. En sinds een paar keer gaan we lekker met z'n viertjes.

Dan zijn er natuurlijk de Doedagen...hoe leuk om te zien dat jullie er van genieten! Wij hebben altijd voorpret...bedenken van een project,dan alles er voor uitzoeken en hopen maar dat jullie het leuk vinden ! En dan s,avonds gezellig met de meiden ergens uit eten. Ook hebben we nog wel eens een team dagje...veel gezelligheid èn ook weer s,avonds uit eten !

Ook gaan mijn man en ik regelmatig naar Diergaarde Blijdorp, gezellig eerst een bakkie en dan een rondje lopen, groot of klein, net waar we zin in hebben. Met een abonnement ga je ook veel sneller.

Ook ik wil de meiden bedanken voor een gezellig jaar waarin we heel veel kletsen...via de chat dan weliswaar, maar we hebben altijd veel lol !
Privè is er begin december iets gebeurd en ook dan kan je je hart luchten in de groep...dat is heel fijn...Dank jullie wel meiden !!

Hier dan mijn favoriete project van het jaar (toch wel weer lastig uitzoeken hoor ;) ).
Er hebben hieronder al meerdere verschillende foto`s gestaan!

Het is uiteindelijk het selfie-album geworden wat ik van en voor m,n jongste nichtje heb gemaakt.


Ik wil jullie nu nog hele gezellige dagen wensen een heel goed Nieuwjaar!!
Dat het maar in goede gezondheid en met veel creativiteit mag verlopen..

** Lieve groetjes Martine **

**************************************************

Anja
Lieve allemaal!
Een terugblik op 2019 kan best confronterend zijn...
Ik heb met volle teugen genoten in dit afgelopen jaar van de beurzen, van het samenwerken met elkaar binnen Kimya en zeker heb ik genoten van de workshops die ik in Arkel gegeven heb.
Maar.....tevens moest ik ook constateren dat mijn lichaam mij een halt toe riep!
Ik heb sinds 2017 diabetes 1, dat was schrikken, dat was aanpassen en ja dat betekent
ook dat je je leven onder de loep moet nemen....heel confronterend dus!
Mijn valkuil is dat ik alles zo super leuk vind...en ik heb echt te veel hooi op mij vork genomen...
Dus het was nodig om mijn agenda opnieuw onder de loep te nemen en een aantal
dingen te gaan schrappen....
Met pijn in mijn hart moet ik afscheid nemen van mijn inzet voor Kimya.
Ik heb er echt wel meer dan een traantje om gelaten...
Femke en de dt meiden zal ik zeker missen...
maar het is zoals het is...
Meiden...nogmaals bedankt voor alles !!! XXX
Ik blijf zeker nog genieten van mooi scrappapier, knutselen en stop zeker
niet met mooie projecten te maken!
Bedankt voor alle lieve en leuke reactie op mijn projecten en de
enthousiaste reacties op mijn workshops!

Ik voeg een foto toe van een van de leukste workshop die ik gegeven heb.

Lieve dames, bedankt voor alles, het ga jullie goed!
Wens jullie hele fijne feestdagen toe en een goede gezondheid voor 2020 !!

Heel veel liefs van mij,
Anja


*****************************************
Esther

Hoi hoi, ben je er nog?? Leuk he al die terugblikken op 2019. Wat is het jaar weer onwijs snel gegaan. Voor mijn gevoel heb ik 3 maanden geleden de terugblik van 2018 zitten typen. En nu?? Nu is alweer 2020 aan de beurt.
Weet je nog, 20 jaar geleden iedereen in de stress omdat de computers de nullen niet aan zouden kunnen. Nou mensen, we zijn er nog steeds en de computers en telefoons, tablets enz zijn niet meer weg te slaan. Waarschijnlijk zit jij dit bericht ook op je telefoon te lezen.
Mijn voornemen, en daar ben ik al een beetje mee begonnen, om een beetje minder social media te doen. Tuurlijk, ik kijk ook te vaak even gauw op facebook, pinterest of instagram en je bent zo een uur verloren. T is toch te erg he, gewoon de wereld om je heen vergeten. Maar dat zou betekenen dat ik meer tijd over zou hebben voor de hobby. De planning is om weer naar boven te verhuizen met al mijn knutselspullen. Omdat ik het daar gewoon kan laten liggen zonder dat het in de weg ligt. Roep dit al langer hoor, maar vind het nog een dingetje.... Heb namelijk best wel veel spullen haha.
Maar dat is dus een plan voor 2020. Wish me luck!!!

2019, ik vind je weer te snel voorbij gevlogen. Weer een jaar voorbij, mijn lieve dochter die ook te snel groot word. Wij weer een jaartje ouder.... Maar gelukkig was het een aardig rustig jaar. Tuurlijk, ups en downs blijven er altijd, maar dat hoort bij het leven. Gelukkig waren er redelijk weinig downs. Ok ok, na een zomerstorm was mijn hele moestuin verhageld. Er was niks maar dan ook niks meer over. Gelukkig hoeven we er niet van te leven in die zin dat het ons brood op de plank is. Maar er waren boeren in onze omgeving waar dat wel zo was en al hun fruit verhageld was. Drama. Echt ik kon wel huilen toen ik op mijn gelieve tuin kwam en er niks meer over was. Gauw nog wat dingen gezaaid, het was nog redelijk vroeg in het seizoen. Maar in de zomer kwam daar weer een fikse hagelbui en weer alles naar de knoppen. Dus dat was een minder jaar. Hopelijk bied 2020 nieuwe kansen en kunnen we wel veel oogsten.
Verder ben ik na 13,5 jaar Intratuin veranderd naar een ander mooi tuincentrum met grote plannen. Ik ben daar nog wel steeds van de bloemetjes. Dus mijn passie mag ik nog steeds met veel liefde uitvoeren. Het was een grote verandering voor me en het heeft echt wel even geduurd voor ik daarin mijn draai vond. Maar gelukkig is dat helemaal goed gekomen! Op naar heel veel jaren daar in Culemborg.
Mijn dochtertje doet ook haar ding in groep 3. Ze was gisteren geboren toch?? Groep 3, pfff maar wat doet ze het goed. We zitten nu voor de kerstvakantie en mevrouwtje leest al op M4 niveau. Dat betekend dat ze dus midden groep 4 zit qua lezen. En wat heeft ze er een schik in. Ik wat minder soms. Kan namelijk niet meer zomaar wat op de kalender schrijven wat zij niet mag/hoeft te weten. Of even je telefoon pakken en de berichtjes lezen.... vooral niet handig rond 5-12.... hahaha.
Maar ook wel weer heel leuk, als ze iets op de kalender schrijft, of briefjes aan haar vriendje of neefje. Zo schattig.

Maar goed, ik hoop dat 2020 weer een jaar vol kimya creaties mag worden. De doedagen die in 2019 zo goed en enthousiast werden bezocht, daar maken we in 2020 een nog grotere knaller van. Jullie willen daar ooit allemaal eens zijn geweest!!
Ik mocht 2 workshops geven, samen met mijn lieve zus Monique en met de altijd vrolijke lieve Kim. Was top!!
Verder wil ik alle lieve meiden uit het team bedanken voor hun tijd. Ze zijn er 24 uur per dag.(in de chat, om de volgende dag te antwoorden als ik midden in de nacht na een paar wijntjes nog wat wil zeggen hahaha)
Da's toch lief!!!! ;-))

Ook Tiets, jij bedankt voor de blogposten klaarzetten en je eeuwige geduld als ik weer eens té laat was met mijn blogpost. Ik hoop dat het beter gaat in 2020, maar beloof je niks hahaha.
En lieve Femke, ook jij heel erg bedankt. Bedankt voor weer een jaar in jouw team, met jouw spullen te mogen werken en al jouw klanten te verlekkeren met een leuke blogpost zodat ze je hele webshop leegkopen!
En jij, als lezer van dit bericht, ook jij bedankt voor je tijd, je reacties op onze creaties en ga door vooral mee door in 2020 en deel onze creaties gerust met al je knutselmaatjes. Voor nu wens ik jullie allemaal hele fijne feestdagen en bovenal alle beste wensen en veel gezondheid in 2020!!

Heeeel veeeel liefs, Esther.

Ps: ik moest mijn mooiste creatie laten zien hier.... Kan ik toch niet kiezen.... haha.
Nou vooruit, hier komt ie:


**************************************************
Kim

Zo, een terugblik op het afgelopen jaar.
Ik ben in mei in dit geweldige DT-team terecht gekomen en wat ben ik daar nog steeds blij mee!
Eigenlijk is dat mijn hoogtepunt op freubelgebied. 😂
En wat is het een fijn team, stuk voor stuk allemaal leuke, lieve meiden!
Ik ben blij dat ik er deel van uit mag maken! 💕

Voor mij is afgelopen jaar een druk jaar geweest, wennen aan een nieuwe baan waar een opleiding aan vast zat, weer druk aan de studie dus. Ik kan je vertellen dat ik het als heel pittig heb ervaren werken, leren en een heel huishouden erbij, maar afgelopen oktober heb ik mijn diploma gehaald, feest! Nooit meer naar school! 😉

Ik freubel best veel, voornamelijk in december, dan is het een gekkenhuis, traktaties voor mijn kinderen, presentjes voor vriendinnen, juffen, collega's, etc.
Voor het komende jaar zal hier weinig aan veranderen, lekker bezig zijn voor Kimya, voor mezelf en voor anderen. Heerlijk om steeds iets nieuws te bedenken met andere, nieuwe spulletjes! 😍

Mijn mooiste creatie van mijn Kimya-carrière tot nu toe is mijn allereerste bloghop.
Die staat nog steeds te pronken in mijn kast.
Ik wens jullie allemaal een heel goed, gezond, liefdevol nieuw jaar toe met heeeeeel veel creatieve uitspattingen!

Liefs, Kim


**********************************************
Jolanda
2019 was voor mij een jaar vol tegenslagen. Een jaar die ik het liefste snel wil vergeten. Mijn moeder die in januari geopereerd werd en uiteindelijk van de zomer na een jaar ziekbed is overleden. Mijn relatie die na 34 jaar stuk is gelopen, omdat de koek op was. De zin om te knutselen door alles ver te zoeken was en nog steeds een beetje weg is. Ik heb heel veel steun en professionele hulp gehad, wat ervoor heeft gezorgd dat ik er sterker uit ben gekomen.
 Ik had vorig jaar januari ook niet verwacht dat mijn leven zo zou lopen.
Ik fotografeer op dit moment veel, kom vaak op Landgoed Hoenderdaell, help daar af en toe een handje lekkere ontspanning allemaal.
Heb nieuwe mensen ontmoet, die je ook weer een frisse blik op het leven geven.
Mijn interesses veranderen, omdat je geconfronteerd wordt hoe kort het leven is.
Ik heb het afgelopen jaar niet veel geknutseld, maar mijn leukste project was toch wel het draai album van Tiets haar clubdag, Een hele uitdaging, maar goed gelukt vind ikzelf.
Ik hoop dat in 2020 mijn knutselzin weer terugkomt.
Als dat niet gebeurt dan heeft het helaas zo moeten zijn en komt het vast op een later tijdstip wel weer terug.
Het voornaamste is: ik voel me weer gelukkig.
Ik wens iedereen een goed nieuwjaar toe!



***********************************************
Yvonne
Ik als hekkensluiter mag jullie ook nog even vertellen over mijn veelbewogen jaar. Allereerst natuurlijk, ben ik begin dit jaar lid geworden van het geweldige Kimya Designteam. Een complete verrassing dat ik uit de inzendingen ben gepikt om het team te mogen versterken. En wat een geweldig team. Ik geniet van alle momenten. De DT-dagen, de beurzen die ik heb meegedraaid, de Doe-dagen. En natuurlijk mijn allereerste live uitzending. Wat was dat spannend.
Verder zijn er privé ook allerlei dingen gebeurd. We hebben in de familie afscheid moeten nemen van hele lieve mensen die zeer gemist worden, zeker met de feestdagen.
Verder heb ik na 10 jaar besloten om voor een nieuwe werkgever te gaan werken. Een enorme stap aangezien ik het altijd heel moeilijk vind om afscheid te nemen en mezelf in een nieuw avontuur te storten. Ik ga mijn collega's zeker missen, maar er staat een hele nieuwe uitdaging voor de deur, met enorm lieve mensen waar ik mee mag gaan werken.
2019 was een jaar met heel veel ups en downs, maar ik had het voor geen goud willen missen. Ik hoop dat 2020 me net zo stimuleert en prikkelt zodat ik blijf groeien.
Mijn mooiste creatie was natuurlijk mijn live project.
Ik wens iedereen een gezond, gelukkig en creatief 2020.

Liefs Yvonne






6 opmerkingen:

  1. Geweldig om te lezen al die terugblikken ! Dank jullie wel. We gaan er weer een mooi en creatief jaar van maken

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo is er weer een jaar voorbij,en heeft ieder zijn verhaal,wat je aan de buitenkant niet ziet.we gaan weer voor een frisse start,een heldere blik,het nieuwe jaar in,en hopen op een heel goed 2020

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een mooie terugblikken, zo heeft ieder persoon zijn eigen verhaal van 2019!
    Ik wil jullie alle goeds wensen voor 2020! Ontzettend bedankt wat jullie het afgelopen jaar voor ons hebben gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk om te lezen en af en toe best ontroerend. Ook ik wens jullie allemaal een fijne jaarwisseling. Op een goed einde en vooral een goed begin.

    Groetjes Sylvia

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een mooie berichten van iedereen. Dank jullie wel allemaal. Respect dat jullie ook een stuk van jullie privé leven zeggen en wat fijn dat het team er is bij leuke dingen, maar er ook zijn als je verdriet hebt en in een moeilijke periode zit. Fantastisch team! Dank jullie wel. Voor Tiets en het hele team wens ik jullie een goed, gezond en creatief 2020! ��

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Een kijkje nemen in jullie afgelopen jaar , dat is toch wel bijzonder. De ups en down die we eigenlijk allemaal meemaken, er zijn leuke en minder leuke dingen die gebeuren maar probeer er weer het positieve uit te halen, dus voor iedereen in dit team een goed en gezond nieuw jaar ,en dat we nog lang met onze hobby mooie dingen mogen maken.
    Plezier in wat je doe.
    groetje Marjan.

    BeantwoordenVerwijderen