maandag 20 april 2020

Album in een doosje met schuddeksel

Hallo iedereen,

Vandaag mag ik jullie het projectje tonen waar ik de laatste weken aan bezig was. Voor mijn creatie gebruikte ik een kraft doosje met venster. Deze keer ging ik aan de slag met de prachtige collectie Darcelle van Prima.Van het deksel met venster maakte ik een schuddeksel.  Hier zie je hoe het schudmateriaal volledig in de zijkant verdwijnt als je het deksel rechtzet.  Als je ermee schudt, zie je allemaal klein schudmateriaal: mini pareltjes, sequins, uitgestante hartjes,...Ik gebruikte allerlei bloemen van de collectie Darcelle om het deksel te versieren. Achter de bloemen zie je ook pluisjes, een veertje en een knoopje met de tekst 'handmade'. Ook de tekst die achter de bloemen verstopt zit, is eentje uit de collectie 'Darcelle'. In de hoeken kleefde ik een leuke plakparel.


Links bovenaan kan je een mooie vlinder terugvinden.


Ook aan de binnenkant van het deksel kan je heel wat terugvinden. Je ziet 1 strook die bestaat uit verschillende laagjes. De onderste laag is een jute band. Hierop kleefde ik een strookje cardstock, waarbij je aan boven- en onderkant een uitgestante strook ziet, hiervoor gebruikte ik de leuke randmal van Studio Light. Bovenop dit cardstock een strookje design papier waar rondom een bordeaux lint is gewikkeld. Op dit lint een leuk etiket!


Ik sneed de zijkanten van het doosje open en werkte de losgesneden kanten mooi af met een stukje cardstock. Aan de linkerkant maakte ik een hinge zodat er een album in het doosje kon komen.


Op de volgende foto's zie je alle pagina's in het albumpje.  Deze pagina's maakte ik met een wit zakje. In ieder zakje stopte ik een label. De versiering op de pagina's hield ik sober. Hier en daar een strikje met een plakparel erop en een tekstje op een stukje ribbelkarton.

Helemaal aan de achterzijde maakte ik een pocket met enkele labels erin. Ook aan de rechterzijkant maakte ik een pocket, hier stopte ik hele kleine labels in.

Ik hoop jullie met dit projectje te kunnen inspireren!  

Creatieve groetjes


7 opmerkingen: