vrijdag 26 februari 2021

Valentijnschallenge 2021

  Hallo,

Een tijdje geleden hebben Sandra en Kim voor ons een prachtige Valentijnschallenge bedacht. Er is volop aan meegedaan en er zijn ook leuke projecten gemaakt door iedereen.

Ons designteam heeft ook de Valentijnschallenge meegedaan zodat we mooie voorbeelden hadden om aan jullie te laten zien. Hieronder laten we even alle complete projecten aan jullie zien. 


Sandra maakte deze variant met het mooie papier van Echo Park, Cupid & Co.Kim maakte de challenge met het prachtige papier van Mintay, Love Letters.Yvonne gebruikte ook het papier van Echo Park, Cupid & Co.Beate heeft het papier van Stamperia, House of Roses gebruikt.Esther maakte de challenge met het papier van Sara Signature, Garden of love.

Monique gebruikte het papier van Craft 'o Clock, Plum of Chocolate.We hopen dat jullie weer wat inspiratie krijgen van deze prachtige projecten.

De filmpjes met daarin de How-to's, hoe je dit project kun maken, vind je t.z.t. op ons Youtube-kanaal, net als de filmpjes met daarin de complete projecten van het team.

Ons YouTube-kanaal vind je via de link. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten