maandag 7 februari 2022

Cadeau setje

 Goedemorgen allemaal,

Vandaag laat ik een cadeau setje zien, deze keer een iets makkelijker project van mij ivm de nasleep van corona. Ik ga jullie morgen live in mijn Hoe to Doe laten zien hoe ik dit setje heb gemaakt!

De cadeautjes komen uit een gift set van de Zeeman en die heb ik verkimya'd (nieuw werkwoord), ik heb ze in een leuk gepimpt tasje gedaan, altijd handig om deze op voorraad te hebben haha.


Op het tasje heb ik een rietje gebruikt wat ik in stukjes heb geknipt, daarna heb ik er een stuk hemp koord omheen gedraaid en een mooie strik mee gemaakt, op en langs de rietjes heb ik 2 plastic witte bloemen geplakt deze heb ik iets bewerkt met inkt zodat het meer een vintage look krijgt en beter bij het papier past.
Aan het hengsel heb ik een banner gemaakt waar ik met het word punch board een tekst in heb gepunched, deze banner strikte ik weer vast met wat hemp koord en daarop plakte ik een satijnen strikje 


In het tasje zitten dan 3 cadeautjes die ook in de gift set van de Zeeman zaten, een tube handcrème, een handwarmer en een handmasker, ik gaf zo'n soort setje al eens als kerstcadeautje aan een vriendin maar vind het ook een leuk winter cadeau, het papier van Mintay "Homemade" vind ik er qua kleur helemaal bijpassen!


Als eerste de handwarmer, deze heb ik verpakt in een stroopwafelzakje, hoe?? dat laat ik morgenavond zien ;-), ik heb het afgewerkt met een stuk kreukellint, dit verkopen we in heel veel kleuren super leuk spul!
Natuurlijk mag een sticker niet ontbreken!

  

Het tweede cadeautjes is het handmasker, en voor de verpakking ben ik terug gevallen op een eerdere cadeauverpakking die ik maakte namelijk die van het geurzakje, natuurlijk heb ik de maten iets aan moeten passen en hoe en wat dat kunnen jullie morgenavond zien.
ik heb gebruik gemaakt van een vlak zakje, de sluiting is gemaakt van een super mooi kantje. En natuurlijk ook hier een leuke sticker op dit keer een zwarte. Meer heeft het niet meer nodig vind ik!

 

En dan als laatste de handcrème, hiervoor heb ik een simpel doosje gevouwen (hoe? morgenavond kijken ;-))ik heb er een soort van deksel op gemaakt met een pons van Vaessen, ook hier weer gebruik gemaakt van kreukellint en een gave sticker.

Dit was mijn blog voor vandaag, vergeet niet om morgenavond te kijken in onze facebookgroep, daar ga ik morgen 08 februari rond 20:30uur live deze set maken!

Lieve groetjes,


3 opmerkingen: