maandag 28 februari 2022

Bloemen album

 

Hallo,

Welkom terug op het Kimya blog. Vandaag neem ik jullie mee naar het voorjaar. Na alle kou en diverse wilde stormen ben ik wel aan wat lente toe. 

Om alvast in de sfeer te komen heb ik een bloemen album gemaakt. Ik wilde er geen gewoon album van maken, maar iets speciaals dit keer. Ik heb er dus gewoon even een terrarium in gemaakt.

De papierlijn die ik heb gebruikt is een 20 x 20 cm blokje van Craft O'Clock en heet Rays of Sunshine. Ik heb de basis gemaakt met grijsbord van DDBD en voor het venster heb ik mica vellen gebruikt. Voor de pagina's gebruikte ik 3 vlakke zakjes van 13 x 19 cm. Ik heb op 1 van de ruggen een bronzen fastener gebruikt, en daar diverse linten en kanten aan gehangen, Verder heb ik  op de voorkant met een Vaessen randpons nog een accentje aangebracht en grote plakparels ter versiering. Op de andere rug heb ik een etiket met Pretty Things Inside geplakt om het lintje vast te zetten. Ik heb op de buikbandjes ook nog enkele etiketten geplakt. 

Het terrarium was even een klusje. Ik heb een soort doosje gemaakt van grijsbord, vensters eruit gesneden en aan beide zijden een stuk mica geplakt en ertussen heb ik witte mini prills gedaan, zodat het een schudeffect heeft. Ik heb een los bakje gemaakt van kraftpapier en hierin zelfdrogende klei gedrukt. Daarin heb ik pluisjes, bloemen, hyacinthen en diverse kleine bloemetjes uit mijn voorraad geprikt. Toen het droog was heb ik hier een laag lijm over gesmeerd en Powertex 3D balletjes Small overheen gestrooid. Toen het geheel droog was heb ik het bakje in het doosje geplakt en toen was mijn terrarium klaar. 

Verder heb ik op de rug aan de binnenzijde nog een pergamijnzakje geplakt en daar bruine Eco labels in gedaan, en er nog een klein hartjeslabeltje naast geplakt. 

Ik hoop dat jullie hem mooi vinden. Ik vond het in ieder geval een leuke uitdaging om te maken.

 Veel plezier met kijken.

Dit was m'n project voor deze keer. 

Liefs,

Yvonne

4 opmerkingen: