maandag 7 maart 2022

Cadeaudoosje met Ricepaper

 Hallo allemaal, 

Hierbij mijn nieuwe blogpost.

Ik heb een cadeau doosje met inhoud gemaakt!


Ik heb een brievenbusdoosje beplakt met rice paper in een Hoe to Doe van een tijdje geleden. Als versiering heb ik het doosje met een stencil en inkt bewerkt. De  blauwe bloemetjes, de houten muzieknoten en vogelkooi passen er mooi bij.

In het doosje zit een notitieboekje ook beplakt met rice paper. Met een stukje elastiek kun je de bladzijden op z'n plek houden. Als versiering heb ik er een bedel aan gehangen. Achterin het boekje is nog ruimte voor een label.In het zakje heb ik een klein cadeautje gedaan, het kleine strookje rice paper had ik nog over en erop geplakt samen met de sticker en de vlinder.

Als laatste heb ik een albumpje gemaakt van 4 loonzakjes waarbij ik de voorkant weer beplakt heb met rice paper. In het zakje zit een label met daaraan een touwtje een houten label. De binnenkant van het albumpje heb ik beplakt met designpapier en versierd met diverse stansjes van Gummiapan . Het papier heb ik weer met een stencil bewerkt. De fruitzak heb ik gevouwen en sluit met een touwtje. In de opening heb ik foto's gedaan. Alle pagina's heb ik versierd met bloemetjes, stansjes en stickers.

Hopelijk heb ik jullie weer geïnspireerd met mijn blog, tot de volgende keer!

Groetjes Fredy6 opmerkingen:

  1. Heel mooi gemaakt , de inhoud is ook super gedaan. Al met al eenprachtig project geworden.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk leuk, dankjewel. Daar kun je toch mee aankomen, als je op visite gaat. Leuker dan een bosje bloemen... oeps...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dank je Lia, ja toch? Bloemen krijg ik ook graag maar dit is blijvend

    BeantwoordenVerwijderen