maandag 30 mei 2022

Family Forever
Goedemorgen!

Hebben jullie me gemist? Ik jullie wel hoor!
Vandaag is het mijn beurt, van Kim πŸ˜‰
Graag laat ik jullie een album zien wat ik gemaakt heb voor het 50-jarig huwelijk van mijn ouders.

De basis bestaat uit een draagtas, welke ik omgetoverd heb tot cadeau-tasje en uit designpapier van Craft o’clock, Vintage BeautyIk heb er met behulp van mijn Zutter gaatjes in gemaakt en er een owire-ring doorheen geregen, zo heb je echt een albumπŸ˜„


Het cadeau-tasje heb ik gepimpt met een zelfgeknipte bloem van jute. Als mal voor de bloem heb ik een mal van Dutch Doobadoo gebruikt. Het tasje wordt dicht gestrikt met een beige lint.


Het album heb ik gepimpt met banners die ik geponst heb met mijn We 'R Memory Keepers planner punch board. Ik heb een doily opgeplakt en deze gepimpt met een rietje in kraftkleur, daaromheen een stukje jutetouw geknoopt. Aan de rechterkant heb ik een geschulpte label geplakt met daarop wat kaasdoek en een sticker met 3 hartjes. Dan heb ik nog een stoffen hartje ter decoratie gebruikt, gaaf zijn deze hΓ¨? Let op! Mijn familie ziet er anders uit dan die gekke zwarte vlekken, hihi. Ik heb ze alleen onherkenbaar gemaakt, zoals je mogelijk al opgevallen was. πŸ˜‚πŸ˜œ
Bij de komende foto's heb ik gebruik gemaakt van diverse materialen.
Zoals je ziet, moet onderstaande foto nog gemaakt worden, dit wordt zaterdag 4 juni gedaan.


Hier gebruik ik een etiket met daarop 'ons pap' en één bloemetje van het lint Elegance flowers van 33mmOp deze foto gebruik ik een etiket van 'ons mam' en een jute mini bloem, maar ook een satijnen strikje met plakparel.


Hier ben ik begonnen met een doily en daarop een label met een stuk jutetouw erdoor.Bij mezelf heb ik ook weer een strikje met plakparel gebruikt en een doily uit mijn eigen collectie.


Wat ik hier gebruik is een klein wit hangetiket waarbij ik het witte touwtje eraf heb gehaald en er een stukje jutetouw doorheen heb gehaald. 
Op de geschulpte label heb ik een klein stukje bruin lint geplakt, dit geeft net dat beetje extra.


Hier gebruik ik een tabje uit de Junk Journal extra set, de doilies zijn wederom uit eigen collectie.Het ticket komt ook uit de Junk Journal extra set, gaaf hΓ¨? Op deze pagina heb ik jute bloemen geplakt met daarop 1 bloem van het lint Elegance flowers in twee verschillende maten, 60mm en 33mm en bij alle dames ook een satijnen strikje, deze keer in het lichtroze, uiteraard ook weer met plakparel.Meet Toby, de hond van mijn ouders. Toby ligt op een stuk vloeipapier met poot-print. πŸ˜‰
Daarop heb ik nog een sticker met een poot geplakt en een stukje washitape van Studiolight, uit een oude collectie.Les best, maar daarom niet minder belangrijk; onze Ace. 
Dit is onze hond, die hebben jullie misschien wel eens langs zien of horen komen tijdens een live of hoe to doe, bijvoorbeeld tijdens mijn laatste hoe to doe, mijn live roomtour. Deze kan je overigens op YouTube vinden. 
Hier heb ik washitape van Studiolight gebruikt, 'love'. 


Uit de Junk Journal set van Vintage Beauty heb ik een envelop geknipt en gevouwen, het klepje heb ik met een rotation button vastgezet. Er zat een cadeaubon in voor een midweek naar Zeeland, dus vandaar het etiket 'Geniet ervan'.
Als laatste kan mijn eigen naamstempel op een onbedrukt etiket natuurlijk niet ontbreken.


Oepsie, de owire-ringen zaten niet helemaal goed, hihi.
Dit zag ik pas later, gelukkig heb ik het daarna opgelost en zitten alle ringen braaf door het gaatje heen πŸ˜‰


Dit was mijn blog. 
Ik ben benieuwd wat je ervan vindt, laat je het me even weten in een berichtje? 
Dank je wel, fijne dag vandaag!!

Tot de volgende..

Liefs,

3 opmerkingen: