maandag 13 juni 2022

Zomers trio
Hallo allemaal, leuk dat jullie weer op het blog komen kijken. Vandaag heb ik voor jullie een aantal zomerse cadeauverpakkingen gemaakt met het mooie Vacation designpapier van Mintay.
Zoals beloofd heb ik alleen maar blokzakken gebruikt.

De eerste cadeauverpakking is gemaakt uit een witte blokzak. Hier heb eerst de voorkant beplakt met designpapier en daarna het middenstuk eruit geknipt, niet helemaal tot onderaan de zak want ik wilde nog een pocket creĆ«ren voor een label. Het palmblad en de slippertjes komen uit Summer Journal Special set van Elizabeth Craft Designs. Hier zitten zulke leuke zomerse stansen in.
Het geheel was natuurlijk niet compleet zonder een leuke sticker op een geschulpt label.
Als laatste maakte ik aan beide kanten gaatjes met de Crop-a-dile en reeg ik daar organza lint doorheen.

De tweede cadeauverpakking is gemaakt van twee bruine blokzakken. Van de eerste maakte ik het bakje en met de tweede maakte ik een pocket voor op de voorkant van het bakje. Het hengsel maakte ik van een reep kraft cardstock. Deze is niet bedoelt om het bakje op te tillen maar om de versieringen aan vast te maken. Ook deze komen uit de Summer Journal Special set van Elizabeth Craft Designs. Bovenop het hengsel zit een strik van roze seambinding met een stukje kurk lint.
Natuurlijk moest hier ook weer een sticker op, dit keer op een rond label.
In het bakje zit een blikje malibu en ik vond het leuk om daar een rietje voor de sier in te zetten want alcohol drinken met een rietje is niet handig hahaha.
 Ter versiering plakte ik er een plaatje op uit het designpapier. 

Ik heb altijd al een shopper willen maken dus bij mijn laatste cadeauverpakking zag ik mijn kans schoon. Deze heb ik gemaakt van een witte blokzak. De hengsels en de strip aan de onderkant heb ik gemaakt van een stukje geel cardstock wat ik nog had liggen maar het gele cardstock
van Florence is ook heel geschikt hiervoor.
Aan het begin van de hengsels plakte ik plakparels. De klep heb ik gemaakt van een stukje designpapier waarvan ik de hoeken heb afgerond met een hoekpons. Met een hook & loop klittenband vierkantje zit de klep vast op de tas. Omdat ik vind dat vloeipapier er altijd zo leuk uit ziet heb ik in de tas een stukje roze vloeipapier gestopt.

Ik hoop dat jullie mijn verpakkingen leuk vinden en dat ik jullie heb laten zien wat je allemaal met een blokzak kan doen.

Fijne dag en tot het volgende blog.

Groetjes,
Jolanda 
 

4 opmerkingen:

  1. Heel mooi,en ook niet moeilijk te maken,bedankt voor de inspiratie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super mooi gemaakt. Volgt daar ook de beschrijving nog van?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dank je wel. In een Hoe to Doe, waarschijnlijk in september, zal ik laten zien hoe je ze kunt maken.

    BeantwoordenVerwijderen