maandag 27 juni 2022

DoeDag Juni 2022

 


Hoi hoi,

Afgelopen weekend was weer de doedag en ook dit keer weer een online en een live in Arkel variant. 
Online konden de dames mee doen aan de hand van vooraf opgenomen filmpjes en in Arkel hebben we allemaal onze workshop een aantal keer gedaan.
En we waren na alle gekke tijden met een flinke groep bij elkaar in Arkel. Super leuk en gezellig om weer zo bij elkaar te kunnen zijn.

 

En de meesten van jullie weten het wel, de Doedag bestaat uit 3 verschillende workshops. Je hebt voor alle workshops een basispakket met daarbij ook designpapier, 3 verschillende lijnen.
Dit keer Vintage Beauty van Craft 'o Clock, Sincerity van Lemon Kraft en Sunshine van Piatek.
Daarnaast was er nog het extra deodag project, de tote door Jolanda. Dit keer met keuze uit de recente lijnen van Craft 'O Clock; Afternoon Walk, Seaside Greetings, Trail of Silence of Wings of Freedom

Project 1:  Doedag doos Kim & Sandra


 

Project 2: Fruitzakken dilemma Jolanda & Yvonne


 

Project 3: Fototoestel Beate & Fredy 
 

En als laatste een applaus voor Femke voor al het inpakken van de pakketjes, het klaar zetten van alle bestellingen, het regelen van de lunch en de fijne werkplek voor iedereen in Arkel. Ze is er super druk mee geweest om alles zo mogelijk te maken, dank je wel!

De workshops zijn exclusief voor de Doedag deelnemers. Maar niet getreurd wil je ook een keer mee doen, in januari 2023 zijn we er met de volgende Doedag!


Lieve groetjes van ons

Femke, Fredy, Jolanda
Kim, Yvonne, Beate en Sandra3 opmerkingen: