maandag 20 juni 2016

Doosje met fototoestelalbum!

Ik heb dit doosje met album voor iemand gemaakt die pas over een poosje jarig is.
Ik was m'n romantische plaatjes van Studio Light aan het opruimen en ik had nog doosjes over en dat vond ik toen zó leuk om te maken dat ik er nu een romantische versie van heb gemaakt.


Ik heb de binnenkant ook bekleed, dat maakt hem wel af. Om het doosje heb ik washi tape geplakt.  Alles een beetje aangezet met distress inkt. Dan zitten er ook nog woordjes op de deksel, het zwarte chalk craft slingertje is van Docrafts en de vlinders zijn ook van Docrafts (papermania) .
Natuurlijk mag het stickertje met "gefeliciteerd" niet ontbreken, het is tenslotte een kadootje. Op de voorkant van het boekje zit ook nog een kraftsticker. En hoe vinden jullie het kwastje en het strikje? Aan het labeltje zit ook nog een "especially for you" knijp-lintje.


En op de zijkant heb ik een woordje uit het boekje van Tim Holtz geplakt.


Hieronder heb je de eerste bladzijde van het boekje. Alle plaatjes zijn dus van Studio Light, dan piept er ook nog een wit mini-labeltje onderuit. Dat zijn van die makkelijke... die kan je echt overal bij plakken. Ook zitten er de kleinste bruine labeltjes op geplakt. En daar heb ik dan wat touw aan vast gemaakt. En ook hier weer die leuke Tim Holtz woordjes.


Ik heb het album trouwens gemaakt met de mal van Dutchdoobadoo, maar dat hadden jullie ervaren hobbymeisjes vast wel door.
Ik heb het van twee kleuren gemaakt, zwart en kraft. Deze op elkaar geplakt want anders was het niet zo stevig. Een beetje aangezet met witte gesso. Ook heb ik er wat kant op geplakt.....heel makkelijk, want er zit al een plakrandje op.


Op deze bladzijde heb ik wat ruimte gemaakt zodat ik daar straks m'n tekst op kwijt kan. De kleine witte labeltjes heb ik trouwens versierd ook weer met wat kant ....om het nog romantischer te maken.


De laatste bladzijde........de andere plaatjes zijn van een ander merk, maar ze passen goed in dit thema. Bij de klok zie je nog een ster label waar ( ook weer) een woordje van Tim Holtz op zit. Het is een boekje met drie witte en drie zwarte bladzijdes. Je kan je dus uitleven! Dan heb ik er nog veel roze bloemetjes op geplakt.


 Het album zit aan elkaar met (in dit geval) twee zwarte bindringen. Ook aan het album zelf heb ik stukjes lint geplakt.


Hier nog een foto van lekker dichtbij......
Dan zie je het fietsje van Joy Crafts lekker goed....is ze niet lief ?


Ik hoop dat jullie hem leuk vinden. Hieronder staan nog de artikelen die ik heb gebruikt.
Tot een volgende keer....




1 opmerking: