maandag 26 november 2018

Zak vol lekkers!


Hallo allemaal ,

Ik ben weer aan de beurt om jullie een creatie te laten zien .

Ik heb deze keer een pot lekkers gemaakt.....de pot natuurlijk ook leuk versierd...en deze pot staat in deze mooie papieren zak .
Omdat het een platte zak is en ik hem toch wilde kunnen laten staan, heb ik in de zak een stuk cardstock geplakt maar ook aan de onderkant ( buitenkant)...zo staat ie lekker stevig.
En ook de punten die je krijgt aan de onderkant heb ik eerst vast geplakt...dus voordat je die (buiten)bodem er op plakt .


 Ik heb hem niet zo heel erg versierd.....vond ik zonde van het mooie papier, want dat het een mooie zak is, dat is zeker! Hier kan je toch heel mooi een kadootje in verpakken . Op de zak heb ik de ster van Studio Light gebruikt...van de Winter Trails serie . Daarop zo,n mooi stukje rood kerstlint en daarop een sticker...vind deze tekst het altijd erg leuk doen op een kado . Er aan hangen van die mooie roestige kerstbelletjes. Die zijn er in verschillende maten..wisten jullie dat ?
Achter de ster zit trouwens een stuk kaasdoek . En een mini-kraftlabeltje.

De sluiting van deze zak....ik heb gaatjes geponst en deze verstevigd met mijn nieuwe vriend...de labelgaatjespons.....of hoe heet dat? Hihihi
Maar goed, je kan dus je eigen rondjes ponsen die om een gaatje gaan, heel handig.
Daar doorheen een stuk touw ( voor het stoere effect) met zo,n leuk rood kerstlabel en ook weer twee roestige belletjes, deze keer een maat groter. En dat touw wikkel je dan om die ( echt kerst ! ) rietjes.

Dan wat er IN de zak zit......

Deze goed gevulde pot met lekkers.....


Ik heb een plastic pot met deksel gebruikt...iets wat niet iedereen weet dat Kimya ze heeft waarschijnlijk... een keertje opgesnord met het vullen van onze DT -tas . Ik heb er kruidnootjes ingedaan en een zakje voor warme chocomelk.

Op de pot zitten twee Gingerbreadmannetjes....( zijn van Some Odd Girl).Ik vond het wel passend.
Om de deksel heb ik van dat leuke pom pomband geplakt. Bovenop de deksel zitten ook nog twee doilies...en witte en een (iets kleinere) bruine.
Eraan hangt een label waar ik het woord December op heb geplakt . Bovenop zit trouwens het woord Celebrate .  Dus : Celebrate December ! Wel doen hoor !!Hoe leuk dit ? Je hebt een geweldig kado wat gelijk te zien is en je versierd de buitenkant van de verpakking! Je kan het zo neerzetten en niet meer aankomen ! HahahaDit was hem , ik hoop dat jullie het leuk vinden en er misschien inspiratie uit halen .
Hieronder zet ik nog de artikelen die ik heb gebruikt..klik er op en je komt gelijk in de shop .

Groetjes van mij  ...en een fijne Decembermaand!

               


2 opmerkingen: