maandag 25 mei 2020

Maak een mini-album van zakken..

Hoi lieve mensen!

De week mag weer starten met een blogpost van mij, Kim.
Ik heb laatst meegedaan met een mysterie swap en de opdracht was;  maak een mini-album van zakken. (Misschien had ik de opdracht wel zelf bedacht ๐Ÿ˜‚)

Het papier wat ik heb gebruikt is van Piatek, Awakenings. Een heel mooi rustig papiertje, met mooie zachte kleurtjes. De basis bestond bij mij uit een kraftzak met blokbodem, een heleboel kleine, bruine, vlakke zakjes van 7 x 12 cm, een vlakke bruine zak van 13 x 19 cm, een penseelzak en een loonzakje.

Voorop heb ik een klein vlak bruin zakje geplakt en daar een half rondje uitgeponst en er een oude label van Gummiapan in gestoken. Een organzalint eromheen gestrikt, wat bloemen erop geplakt, wat pluisjes en bruin papierlint in kraft met daarop; 'Especially for you'.


De label heb ik gepimpt met een strikje in mintgroen, past mooi bij het designpapier.
Ik heb er wat stukjes designpapier opgeplakt, een halve doily, daarop wat kaasdoek en een etiket met daarop heel vaak; 'Voor jou'.Zo ziet de zijkant van mijn album eruit, dicht gestrikt met hetzelfde organzalint als die ik op de voorkant heb gebruikt. Hier kan je goed zien dat de basis uit zakken bestaat.

Dit is de eerste bladzijde. Links heb ik de blokbodem boven en onder vastgeplakt, zodat het een pocket wordt. Hier heb ik ook weer zo'n 'Oude label' van Gummiapan ingestoken, die komen nog vaker voorbij, ik zal dus niet meer in herhaling vallen. ๐Ÿ˜‰ Op de blokbodem heb ik een melkzakje afgescheurd en daar een label ingestoken.
De flap die je kan openen is een half penseelzakje. Deze heb ik gescrapt met designpapier.
Een stukje heb ik geponst met een randpons van Vaessen, zo'n lief randje vind ik dat, wat vind jij daarvan? 


Dit zijn de labels, verschillende etiketten, kaasdoek, organzalint en roze suedelint. Deze heb ik tijdens de grote linten uitverkoop gekocht. Wist je dat Kimya een eigen facebook-uitverkooppagina heeft? Hier komen koopjes op te staan, superleuk en altijd erg druk bezocht, dus je moet er vlug bij zijn. ๐Ÿ˜‰Zo ziet het album eruit als het opengeklapt is. Ik heb 5 kleine vlakke zakjes doormidden gesneden, zodat ik 10 pockets kreeg. Deze heb ik aan elkaar geplakt en op de vlakke zak van 13x19cm geplakt, dan krijg je een soort waaiereffect als het album opengeslagen is.In de pockets heb ik allemaal kleine cadeautjes die bij Kimya te verkrijgen zijn gestopt. Verschillende etiketjes, lintjes, labels en strikjes. 
Als je de volgende pagina bekijkt zie je nog een klein stukje van een bruine eco label met daardoorheen een stukje organzalint met daarom heen een stukje roze suedelint geknoopt.
Wat kaasdoek erop, stukjes designpapier en om het geheel heb ik een aantal keer een stuk jute touw geknoopt. Dat vind ik altijd zo stoer dat jute touw!Aan de rechterkant heb ik een loonzakje geplakt. De klep heb ik tussen de zijkanten van de blokbodemzak geplakt en deze volledig dichtgeplakt, dan zit die stevig vast. 
Die heb ik heel simpel gehouden, want ik vind het papier al erg mooi van zichzelf, dus dan heeft het verder ook niet veel pimpen nodig. In het loonzakje heb ik weer een label gestopt, dit keer heb ik er een 'shaker-label' van gemaakt. Shake, shake, shake..! Iets te veel pailletten erin gestrooid, maar goed, het gaat om het idee hรจ! ๐Ÿ˜‚


Onder de loonzak op de blokbodemzak heb ik nog een klein stukje gepimpt met een label met daarop weer een favoriete stans van Gummiapan, de 'Old Envelope'. Heerlijk vintage en zo'n schattig formaatje! ๐Ÿ˜Daarin heb ik een klein kaartje gemaakt waarop ik een stukje van een bindertje in kraftkleur heb gebruikt. De achterkant heb ik versierd met mijn eigen naamstempel. Die heb ik gestempeld op een leeg kraft etiket en die op een uitgeponst rondje geplakt. Weer wat kaasdoek eronder en een strikje erop en het is helemaal af wat mij betreft!Dit was mijn blogpost weer voor deze keer, hopelijk heb je genoten!

Tot de volgende..!

Liefs,


4 opmerkingen: