maandag 19 juli 2021

Een schat(tig) kistje

Hallo en welkom terug op het blog van Kimya.

Vandaag mag ik jullie weer één van mijn creaties laten zien. Dit keer heb ik een kistje gemaakt op pootjes, met daarin een album dat vastzit aan de deksel.

Voor de basis heb ik DDBD grijsbord gebruikt. De pagina's heb ik gemaakt door een kraft envelop van 7x10 cm vast te maken aan een vlakke zak van 10x15cm. Het designpapier dat ik gebruikte is van Maja Design en heet Tropical Garden. Ik heb een Fastener gebruikt om het deksel makkelijk op te kunnen tillen en mooie bronzen pootjes onder het kistje geplakt.

Op de buitenkant heb ik een rand van roosjes op kant geplakt, een randje met vlakke parels, een sticker van Tim Holtz, wat bloemen, diverse lintjes en Nuvo Drops in de kleur Pale Gold.

Op de pagina's heb ik wat Eco Labels gebruikt, bloemen van Florella, Little Birdie en wat jute bloemen. Ik heb wat hartjes uit geponst met de Vaessen hartpons. Verder nog wat pergamijnzakjes van 6x6 cm en wat stukjes juteband. Om foto's te kunnen plakken heb ik al wat foto matjes gemaakt. Hierop heb ik gestempeld met die leuke photostempel van Gummiapan. De strikjes aan de labels heb ik dit keer gemaakt van jutekoord.
Om het geheel af te maken heb ik natuurlijk ook nog een etiket met Handgemaakt erop geplakt.

Ik hoop dat ik jullie heb kunnen inspireren en dat jullie het leuk vonden.

Liefs, Yvonne


2 opmerkingen: