maandag 5 juli 2021

Nieuwe DT leden 2021

 Nieuwe DT dames

Afgelopen maand mei hebben we een oproep gedaan voor nieuwe enthousiaste DT dames! Wat hebben we veel aanmeldingen gehad, superleuk!

We hebben een selectie gemaakt van 3 hele leuke dames die we ook hier aan jullie voorstellen. Tevens wensen we ze natuurlijk veel veel succes maar vooral veel plezier!


Fredy van Aalst

Ik ben Fredy, getrouwd met Ron en samen hebben wij een dochter en een zoon en 3 heerlijke kleindochters én 2 bonus kleinkinderen. 
We wonen in Julianadorp aan Zee en hebben een eigen bedrijf.
Na een lange tussenpoze vanwege een drukke baan heb ik sinds een paar jaar het knutselen weer opgepakt.
 
Kimya heb ik ontdekt op de Kreadoe, het tape is echt onmisbaar 🤗. Er ging een wereld voor me open met handige hulpmiddelen en al gauw was mijn kleine kamertje te klein, dus kreeg ik de grote zolderkamer 🤣
Ik ben in de luxe positie dat ik minder kon gaan werken, dus zo kwam deze nieuwe uitdaging en kans om deel te nemen in dit gezellige team. Ik heb er onwijs veel zin in maar het is ook spannend hoor.
 
Jullie zullen mij regelmatig zien in de groep
😉 
 --------------------------------------
 
 
 
 
Jolanda Etman
 
Als nieuw lid van het designteam lijkt het mij leuk om iets over mezelf te vertellen.
Mijn naam is Jolanda Etman, ik ben bijna 56 jaar en 33 jaar getrouwd met Robert. Samen hebben we 2 dochters, Monica van 29 jaar en Rebecca van 25 jaar.
Naast dat ik hou van creatief bezig zijn werk ik in ons accountskantoor waar ik de administratie van een aantal van onze cliënten verzorg.
Creativiteit is mij met de paplepel ingegoten. Mijn vader maakte modelboten van blik en mijn moeder maakte kleding waardoor ik op jonge leeftijd al zat te solderen of tasjes van stof met de naaimachine maakte.
Ook vond ik breien, haken en borduren erg leuk om te doen en toen de meisjes jong waren maakte ik veel van hun kleding zelf.
Ongeveer 7 jaar geleden ben ik door mijn schoonzus Saskia aangestoken met het papiertjesvirus.
Ik ben beginnen met scrapbooken omdat ik nog zoveel foto's had liggen (nog steeds). Daarna vond ik de 3d projecten wel leuk. Ik heb heel veel doosjes gemaakt in alle vormen en maten maar ook kerstlantarens, kastjes en een auto.
Door artrose, fybromyalgie en het vermoeidheidssyndroom werd ik in de loop der jaren wat beperkter en kwam ik in 2019, wederom door mijn schoonzus, in aanraking met de planner. De pagina's zijn mooie kleine projectjes en zo ontzettend leuk om te doen. Ik kan met recht zeggen dat het een verslaving is.
Ik ben ontzettend trots dat ik deel uit mag maken van het designteam en dat ik jullie mag laten zien wat voor leuke mogelijkheden er zijn met de plannerdies.

 --------------------------------- 
Yvonne van den Ende

Hallo, sinds kort mag ik deel uit maken van het Kimya dt-team, dus zal ik me even voorstellen. Ik ben Yvonne van den Ende, getrouwd met Albert en we hebben 2 kinderen; Rianne (2003) en Jasper (2005). We wonen in Zoeterwoude, samen met onze zangkanarie die graag het hoogste en meest luide woord/gezang heeft. Telefoneren met mij in de huiskamer is daarom meestal met flink wat achtergrondgeluid🙉.

Van april tot november verblijven we zo vaak als mogelijk in onze stacaravan op de Veluwe. Dat doen we al sinds 2009 en we hebben er nog lang niet genoeg van.
Verder hou ik van bakken en koken (samen met onze dochter), lezen en fietstochten maken samen met mijn man en soms met zus en zwager: fietsen op de auto en dan weer een mooi stukje van Nederland bewonderen en genieten.

Ik ben A-verpleegkundige, maar sinds 2007 ben ik ook triagist op de huisartsenpost. Ontzettend leuk werk, al was het de afgelopen 1,5 jaar "ietwat" hectisch....😷

Sinds 10 jaar ben ik bezig met kaartjes maken. Begonnen met 3D en steeds meer gaan ontdekken en uitproberen en leuk vinden....😉.
Nu maak ik graag albums en freubel met doosjes. Uiteraard maak ik ook nog steeds kaarten, maar eigenlijk niet meer met 3D-plaatjes.
Ik kom al langere tijd bij Kimya voor mijn spulletjes (en de gezelligheid 😍). Misschien hebben jullie me al eens ontmoet tijdens de KreaDoe, want ik heb daar al verschillende keren in de Kimya-stand geholpen. Ontzettend leuk om te doen.

Nu gaat er weer een nieuw Kimya-tijdperk voor mij beginnen en ik hoop dat ik jullie straks kan inspireren en motiveren. Ik heb er zin in.

Groetjes, Yvonne2 opmerkingen:

  1. Wat leuk om zo uitgebreid kennis met jullie te maken dames. Heel veel succes en veel plezier gewenst maar dat zal vast lukken ;) Ik ben benieuwd wat er gaat volgen.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel veel succes dames en ik ben nieuwsgierig naar jullie creaties.
    Groetjes, Els

    BeantwoordenVerwijderen