maandag 26 juli 2021

Live projecten 21 juli

 

Hallo allemaal,


Vandaag weer mijn beurt om een blogje te laten zien.

Ik laat de live van afgelopen woensdag zien. Wat was het weer een gezellige avond, lekker samen kletsen en knutselen. Heerlijk, dat kan ik iedere week wel, hahaha.

Ik had mezelf uitgedaagd wat betreft de kleur, het was namelijk GROEN deze keer. Een kleur die ik normaal niet zo heel gauw gebruik, maar ik werd verliefd op het papier van Paper Heaven "Golden Dreams" en dus werd het een groene live. Ik moet zeggen, ik vind het zelf een geweldig project geworden!! Pakketjes van de groene live vind je HIER in de webshop, de live is terug te kijken op ons YouTube kanaal.

Ik zou zeggen kijk zelf maar hihi..... Het zijn best een behoorlijk aantal foto's, dus neem een bakkie erbij en geniet!!Omdat toch niet iedereen van de kleur groen houdt, besloten we ook een neutraal pakketje te maken. Ik had een heel klein beetje tijd over (en een knusteldate bij een vriendin waardoor ik de hele dag aan het project kon werken hahaha), dus ook van dit pakketje maakte ik een voorbeeld.
Voor de neutrale versie gebruikte ik het papier Craft o Clock "Vintage Treasure", heel anders als de groene versie, maar ik ben er net zo blij mee!!
Pakketjes van de neutrale versie vind je HIER in de webshop.

Van deze versie ook een hoop foto's, dus tijd voor bakkie nummer 2 en wederom genieten!


En dan heb ik hier nog de link naar YouTube waar de je de live terug kan kijken!


Dat was het weer voor deze keer, tot de volgende!!

Lieve groetjes,

Geen opmerkingen:

Een reactie posten