maandag 4 juli 2022

Travel Journal

 

Hallo en welkom terug!


Binnenkort gaan manlief en ik een paar daagjes weg. En om al die foto's die we gaan maken een mooi plekje te geven, heb ik alvast een album gemaakt.


De omslag heb ik gemaakt van beige boekbinderslinnen, dat ik aan de binnenkant heb verstevigd met wasbaar papier. Om het album dicht te houden heb ik een bronzen sluiting gebruikt. Ik heb het met splitpennen vastgezet. De bloemen zijn van Florella en de plaatjes zijn Die-Cuts van Stamperia uit de serie Voyage Fantastiques. Het designpapier dat ik gebruikte is van dezelfde lijn. Ik heb een blokje van 20x20 en een aantal vellen uit het 30x30 pakket gebruikt. Uit het mooie designpapier heb ik allemaal labeltjes geknipt. ik heb hier een stukje kreukellint doorheen gedaan.
De pagina's heb ik gemaakt van vlakke zakjes van 13x19 cm. Ik heb de pagina's gerild en met het vlakje van de open kanten tegen de nieuwe pagina's aangeplakt. Hierdoor ontstaan pockets. Hierin heb ik ook nog een aantal pocketpagina's gemaakt met vlakke zakjes van 10x15 cm. Ik heb hierin plaatjes gestoken uit het designpapier. Ook heb ik een aantal van deze pocketpagina's aan de grotere pagina's vastgezet met wat foldback klemmetjes.
Ik heb ook nog wat stansjes gebruikt van Gummiapan, een kompas, een notitieblaadje, een klein labeltje, een papiertje met hartje en een postzegeltje. Het papier is van zichzelf al heel mooi, dus ik heb het vrij rustig gehouden.
Ik hoop dat jullie hem leuk vinden.


Lieve groetjes en tot de volgende keer.

Yvonne5 opmerkingen: