dinsdag 27 december 2022

December Daily van Fredy

 December Daily 


Dit keer een blog van Fredy, iets later dan normaal want ik, Femke, was zo dom om hem weg te gooien.. Foetsie weg :)


Fredy heeft een december daily gemaakt met haar Gummiapan advent kalender van 2022. Voor het eerst hebben we deze kalenders in ons assortiment. Geen idee wat we konden verwachten en of er wel een thema zit in de 31 stansjes die in de zakjes zitten, spannend!Uiteindelijk, en we zijn nog niet klaar, komen er een aantal thema's naar voren, kan jij ze vinden? Voor volgend jaar gaan we deze zeker weer inkopen, al met al leuke thema's, unieke stansjes en deze set heeft zeker voldaan aan onze verwachtingen!

Voor deze december daily heeft Fredy het mooie Stamperia papier Cosy Winter gebruikt. Een mooi lichtblauw papiertje met mooie bloemen. 


De basis is van 2 maten zakken, waar tags met foto's en tekst in kunnen. (Sinterklaas, Voetbaltent, kerststuk maken, weekendje Düsseldorf).

De Gummiapan plaatjes zijn zo leuk dus die heeft Fredy erin verwerkt, zonde om weg te gooien. Natuurlijk zitten de stansjes van de juiste dag op de pagina en heeft ze de cijferset gebruikt, dat is echt een toffe! Die zal ik wel nog even linken, een must have om te hebben. Het geheel is versierd met diverse Gummiapan stansjes en Washitape van Gummiapan, nieuw in het assortiment dit jaar en een grote hit!


Heb je het raampje gezien? Deze is gemaakt van ijsstokjes bewerkt met blauwe en gouden wax, hoe leuk!


Het zijn dit keer heel veel foto's dus geniet van alle mooie dingen die je daarop kunt vinden!


Nu nog wachten op de volgende stansjes en dan kan Fredy haar mooie daily afmaken. Dit keer geen tags bij de gebruikte materialen. Zowel de Cosy winter als de gummiapan set zijn uitverkocht dus niet meer te linken, jammer he!

Als leuke finishing touch is hier de tepra printer gebruikt. Ken je die al? Een hele toffe labelprinter met heel veel mogelijkheden. Nog steeds een topper in ons assortiment.


Was dit de laatste post van dit jaar? Ik denk het wel! Een mooie afsluiter en op naar 2023, daar beginnen we met een terugblik van 2022, nog een keertje de hoogtepunten en verrassingen van 2022 in de herhaling.

Dames, fijne dagen! en laat je weten wat je van Fredy haar daily vindt? Op het blog op of facebook zien we heel graag je reactie.


xxx


Fredy en Femke
Geen opmerkingen:

Een reactie posten