zaterdag 1 oktober 2016

World Cardmaking Day!


Dit jaar heb ik voor World Cardmaking day dit project online gezet in onze Kimya Facebookgroep.
 Het is een soort tasje gemaakt van paperbags.
Ik heb hem in een kerst thema gemaakt maar ja hij is natuurlijk geweldig leuk voor allerlei andere doeleinden!
 Het hengsel is gemaakt een 2 stukken jute met daaraan een ronde kraft label waarop ik een tekst sticker heb geplakt. Wat rode belletjes eraan geknoopt met twine touw en het geheel met rood flax touw aan de hengsels vast gezet.

 Ook de beide zijkanten even in beeld.Daar zie je dat er ook labels in geschoven kunnen worden.

Ook de achterkant een beetje bewerkt natuurlijk.

En dan alle 'pagina;s ' natuurlijk beplakt.  Ik vind het super een kerst album in traditionele kleuren!! Dat geeft toch echt dat kerst gevoel!
Natuurlijk heb ik weer diverse Kimya producten in het album verwerkt
 Links creme kleurig mesh wired met lint met tekst erop en een label in de pocket geschoven. Door de opening een stukje kant geschoven en dat vast geknoopt met touw.
Rechts een ster label op prikker gebruikt met de chitchat woordjes van Tim holtz... achter het rode strikje een strik nog gemaakt van touw.
De hulst blaadjes zijn gemaakt van een stansje van craftEmotions.

 Links heb ik een gewone kraft ster label verwerkt met rood flax touw erdoor,. Inde pocket 3 mini lalbels geschoven met ook daar weer groen wit of rood wit touw doorheen geknoopt.
Rechts het rode lint met fout steekje geplakt met daarop een eyelet banner.
Daarboven een halve rode doily verwerkt en een stukje vlaggetjes lijn met de letters XMAS erop. Her en der wat rode pailletten geplakt.

Links heb ik het lint met tekst merry christmas geplakt en onder het design papier een randje kant verwerkt met daarop geknoopt een stukje creme rood touw. Ook nog een vilten sneeuwvlok erbij geplakt.
Rechts een kraft hart labeltje en een mini label, hulst blaadjes en een jute bloem als toefje gemaakt met een deel van een vilten sneeuwvlok.

Links een rood label  met witte label ster verwerkt . Door het rode label een stukje creme sneeuwvlokken lint geknoopt en vast gestrikt met creme rood touw.
 Een kerstmuts sticker erbij geplakt met een stukje rood open geweven touw met daarop een stuk lint met  let it snow.
Rechts een kraft hartje op prikker geplakt  met een stukje jute erachter. Het rendier erop verwerkt en her en der nog wat pailletten en sneeuwbolletjes.

Op de laatste pagina;s nog weblint gebruikt, een witte doily met daarachter gehaakte bloemen .
Aan de rechterkant een witte paperclip geplakt met daaraan vlaggetjes gemaakt van het design papier. schuin in de pocket nog een label geschoven en een houten hulstblad nog bijgevoegd.,

Wil je dit project ook maken hop dan even door naar onze facebookpagina . Daar vind je in bestanden de complete uitleg!!
Doe gezellig mee met de wedstrijd die eraan gekoppeld is. Je kunt op onze facebookpagina hier alles over terug lezen!
Klik op de foto en je hopt zo door naar facebook! photo Signature Tiets_zpscry3brdj.gif

2 opmerkingen:

  1. prachtig,en bedankt dat we het patroon zo mee mogen nemen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuk project heb je ervan gemaakt Tiets. Het ziet eruit om door een ringetje te halen. Lief om dat zo te delen.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen